På populärt evenemang bookmakers erbjuder en mängd alternativ summor

På populärt evenemang bookmakers erbjuder en mängd alternativ summor. Och förutom de vanliga summor – i tennis spel och mål i fotboll, kan du också satsa på en fotbollsmatch uppgår hörn, basket möte – antalet returer och en tennismatch – antalet ess etc.
1332951885_x_c69da909
Bland de olika typer av spel på bookmaker, 75% av spelarna väljer att satsa med ett handikapp, även om många felaktigt tror att den största hastigheten är på nätet resultatet – en seger för en av deltagarna i händelsen.

Faure, som ett slags insats, dök upp på 40-talet av det tjugonde århundradet, och det berodde på det faktum att bookmakers har börjat förlora sin inkomst. Medan spelare är mycket tveksamma till att lägga en massa pengar på spel med små koefficienter, och därför kontor var tvungen att ändra sin strategi. Sedan kom idén om en ny form av vadslagning – odds, som returneras som ett resultat av deras inkomster bookmakers och spelarna öppnat en ny möjlighet – att genomföra satsningar med mer gynnsamma odds.

Så, vad är ett handikapp? – Under den här typen av satsningar som handikapp, skall förstås med den justeringsgrad, som i detta fall kan vara negativ och positiv. Positiva odds – till en utomstående, och negativa – på favoriten. Satsa med odds, så att säga, samtalsfunktioner i bookmaker favoriter och outsiders. I allmänhet finns det flera olika typer av odds: poäng, sekunder, om gjorda mål, etc. Odds arbetar Principen är enkel: om du sätter i en fotbollsmatch i samma lag med ett handikapp på -1,5, då för att vinna behöver inte bara för att vinna men att vinna med en skillnad på minst två gjorda mål.

Vid spel med ett handikapp, är det viktigt att förstå att det försprång jämfört med konventionella resultat förändras avsevärt koefficienterna. Och veta dessa nyanser, kan du avsevärt öka dina vinster. Den vanligaste varianten av användningen av räntor med ett handikapp – när resultatet av matchen bookies ge små faktorer. Och i detta fall, naturligtvis, är sannolikheten för att vinna hög, men andelen kommer att vara endast omkring 15% av den hastighet, som tvingar spelare att ta till spel med odds. Till exempel, om du satsar med odds 2.5 Det kommer att innebära att det vinnande budet laget behövde en seger med en skillnad på 3 eller fler mål. Naturligtvis i detta fall, spelarna har möjlighet att tjäna mycket mer på grund av de höga koefficienter på spel med odds.

Annonser